Jong stel verhuist naar nieuwe woning

Hypotheekadvies

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze zo laag mogelijk zijn. Hondeveld Financieel Advies helpt u bij het vinden van de juiste hypotheek met lage maandlasten en uitstekende voorwaarden. 
Vragen over uw hypotheek? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 06 29732573

Aankoopbegeleider

Als aankoopbegeleider hebben wij kennis van alles wat te maken heeft met het aankooptraject voor het kopen van een woning. Van bouwkundige gebreken, wet- en regelgeving en jurisprudentie met betrekking tot koopovereenkomst, het bepalen van de marktwaarde van de woning tot de onderhandelingen met de verkopende partij en het vastleggen van de gemaakte afspraken. Wij zijn gecertificeerd aankoopbegeleider en staan ingeschreven in het register

Hypotheek voor starters

Plannen om je eerste huis te kopen? Wij geven je graag inzicht in je mogelijkheden en helpen je bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Starters

Hypotheek voor doorstromers

Bent u van plan om een andere woning te kopen? Wij geven u graag inzicht in uw mogelijkheden en helpen u bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Doorstromers

Hypotheek oversluiten

Wilt u besparen op uw woonlasten door te profiteren van een lagere rente? Wij helpen u graag bij uw keuze voor oversluiten of rentemiddeling. 

Oversluiten

Laagste hypotheekrentes

Stel ons gerust uw vraag